Karriär

Vi söker omtänksamma ingenjörer!

VI SÖKER DIG

Ingenjören med stort hjärta

TREEQUBE är konsultbyrån som är till för medarbetarna. Vi bygger vårt förtroende genom att bry oss om människor, ha transparens, agera ärligt och ständigt leva upp till våra ambitioner att bl.a få våra medarbetare att utvecklas. Det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra både i men också “omkring” karriären.

 

Med "mjuka" avtal utan omständliga klausuler fokuserar vi därför på trivsel som motivator och söker likasinnade som vill bygga en hållbar framtid med oss och våra olika kunder.

 

Som den mindre men också mer specialiserade konsultbyrån vi är, får vi löpande olika typer utav spännande förfrågningar.

 

Vi tror på att alltid matcha kundens behov, både EQ och IQ, med rätt personer som besitter relevant kunskap för varje specifikt uppdrag. Med “relevant kunskap” menar vi inte endast rationella kunskaper om t.ex. rätt verktyg och processer utan även de emotionella värdena, värderingar, ambitioner och lusten att utvecklas. TREEQUBE söker därför kompetens med hjärta, med en stabil värdegrund och, som en konsult bör göra, älska att hjälpa till.


Profil

Vi söker efter individer som är utåtriktade och har lätt att kommunicera med en mängd olika gränssnitt under produktutvecklingens alla faser. Genom ditt uppdrag tillsammans med TREEQUBE kommer du att utveckla din talang som en “people person” och samtidigt slipar på dina ingenjörskunskaper igenom din känsla för teknik, kommunikation och diplomati.

Du är en ansvarstagande person och har en hög grad av servicekänsla och struktur.

 

Känner du igen dig och drivs du utav samma värderingar som vi gör?

 

Hör av dig till oss, detta är en bra möjlighet att både byta till en riktigt bra konsultbyrå och att ta klivet in ett givande och utvecklande uppdrag!

 

Maila in ditt intresse till Joakim - joakim@treeqube.se